Over ons

Deltae Innovation Solutions B.V. is een onafhankelijk ontwerpbureau die de meest complexe watervraagstukken oplost. Het bedrijf is opgericht in 2017 na het winnen van de prijsvraag Cruquius: 2020 Toekomst van Nederland Deltaland. Wij maken ontwerpen voor waterbeheer (stedelijk water, riolering, oppervlaktewater), de openbare ruimte (infrastructureel ontwerp, parken, klimaatadaptatie) en waterzuivering (nieuwe sanitatie, afvalwaterketen, decentraal zuiveren, ontzilting).

Watermanagement speelt een primaire rol in de maatschappij en de openbare ruimte. Door water groeien planten, het zorgt voor verkoeling en het gaat chemische reacties aan met allerlei andere stoffen. Wij ontwerpen graag technisch werkende watersystemen, maar zien ook het belang van omringende factoren zoals ecologie, landschap, politieke sensitiviteit en sociale aspecten.

Missie

Gefascineerd door water, technologie en verbeelding proberen wij oplossingen te creëren die waarde toevoegen aan een betere wereld. Door verder te ontwikkelen en out of the box te denken proberen wij watervraagstukken op te lossen. We sluiten perfect aan op de wensen en behoeften en werken graag samen aan de meest complexe (water)opgaven.

Visie

Een idee of oplossing is alleen succesvol als het waarde toevoegt aan onze omgeving. Een oplossing moet simpel en creatief zijn. Dat is ook wat onze naam en het logo vertegenwoordigd, Delta E:

Delta: de watergerelateerde delta (uitmonding rivier) en in de natuur- en wiskunde vertegenwoordigd door de driehoek (het verschil)

E: Het natuurkundige symbool voor energie

Met andere woorden: Een oplossing kan nog zo innovatief zijn, we hebben altijd te dealen met de wetten van de natuur. Water stroomt ten slotte altijd van hoog naar laag, het verschil in waterenergie.

Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen

De Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen zijn in 2015 door de Verenigde Naties vastgesteld als de nieuwe mondiale duurzame ontwikkelingsagenda voor 2030. Ze worden gepromoot als de wereldwijde doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. De SDGs zijn van 2016 tot 2030 van kracht, en vervangen de millenniumdoelstellingen die eind 2015 zijn vervallen. Er zijn 17 doelstellingen en 169 onderliggende targets om deze doelen te operationaliseren. De lidstaten moeten zelf zorgen voor vertaling in nationaal beleid. Deltae hecht veel waarde aan alle doelstellingen en in het speciaal:6.) Clean water and Sanitation & 13.) Climate action
 

Lees meer

Team Deltae

Het team van Deltae werkt onder leiding van directeur Tijmen Dekkers. Vanuit het kantoor aan bedrijventerrein Molenzicht in Zundert werkt Tijmen samen met een team van specialisten op het gebied van Waterbeheer, Waterzuivering, Stedelijk water, Openbare ruimte & Klimaatadaptatie.

Door de complexiteit is bij elke wateropgave specialistische kennis vanuit een ander oogpunt benodigd. Zo garanderen wij altijd de beste kwaliteit, vanuit de beste technici en creativiteit. Door het enorme netwerk is altijd de juiste man of vrouw op de juiste plaats in een project. Wij staan altijd open om kennis te maken met nieuwe projectpartners.

Benieuwd of Deltae iets voor jou kan betekenen? Kijk voor referenties eens op onze projectenpagina!